Techniek is mijn passie. Die passie vind je terug in mijn werk.

Na alle ervaring die ik heb opgedaan is het tijd om mijn passie, kennis en ervaring in de techniek in te zetten voor zowel bedrijven als ook particulieren.

Over mij


Na de MTS werktuigbouw en motorvoertuigentechniek begon mijn werkloopbaan in 1980 bij de fa. Moors met het preventief onderhouden en repareren van touringcars.

In maart 1982 vertrok ik naar Mogadishu, om een Nederlands/Amerikaans medisch team in Somalië technisch te ondersteunen als vrijwilliger onder de vlag van de UNHCR.

Na terugkomst in Nederland ben ik in 1990 gaan werken bij de technische dienst van de fa. Lundia te Varsseveld, met veel plezier heb ik daar 17 jaar gewerkt. Naast preventief onderhoud en reparatie werkten we ook aan innovatie van bestaande – en ontwikkeling van nieuwe machines.

2007 ben ik gestart als Turbine Tecnician bij de fa. General Electric in Rheden. Bij GE reviseerden we GE LM6000 en LM2500 gasturbines.

Na alle ervaring die ik heb opgedaan is het tijd om mijn passie, kennis en ervaring in de techniek als zzp’er in te zetten voor zowel bedrijven als ook particulieren.

Ik ben trots op mijn werk, dus vraag er gerust naar!neem contact op